SPECIAAL BROOD

SPECIAAL BROOD

Dagelijks bakken we naast de standaard broden, een speciaal gamma. Een variatie aan ingrediënten, bakwijzes en smaken, zorgt voor een aangename afwisseling in jouw brooddoos.

Daarnaast bieden we maandelijks een “Brood van de maand” aan. Hou onze facebook en instagrampagina in de gaten voor regelmatige updates.

Wist je dat er eigenlijk slechts vier soorten granen bestaan (gerst, tarwe, rogge en spelt) en zes echte zaden (sesamzaad, maanzaad, hennepzaad, chiazaad, lijnzaad, sojazaad)? Verder gebruiken we nog verschillende pitten (zonnebloempitten, pompoenpitten, pijnboompitten,…) zowel om de korst te decoreren als om onder het deeg te mengen.

Maja brood

Hoewel dit geen Studio 100 product is, kan dit veelzijdig zadenbrood op veel fans rekenen.

10-granen brood

Een werkelijk all-in-brood: het bevat namelijk zes verschillende soorten zaden en maar liefst 4 graansoorten.

Vikorn brood

Dit brood bevat extra vitamines B12 en B6. We kunnen allemaal wel een extra boost gebruiken.

FC De Kampioenen

Het gepatenteerde licht grof brood brengt je terug naar “dagschotel”-tijden.

Finesse brood

In dit Finesse brood gebruiken we heel grof geplet meel. De samenstelling is vergelijkbaar met een standaard volkoren brood, alleen nóg grover.

Duiveltje

Dankzij de aanwezigheid van een vleugje mout en gerst, merk je dat het Duiveltje een licht zoetere smaak heeft en een diep donkere kleur toont.

Waldkorn brood

Ben je een grote liefhebber van de typische moutsmaak? Dan is een Waldkorn brood alles wat je hartje bekoort: volop je smakenpallet prikkelen en een prachtige broodkorst.

Crunchy brood

Binnenin dit brood zit een krokante toets, wat een aangename textuur biedt. Het zijn vooral maiskorreltjes die het verschil maken.

Vita Plus brood

Een volkoren brood met een twist. Heel populaire meelmengeling die bij de lichaamsbewuste personen onder ons zeker in de smaak valt.

Spelt brood

Spelt brood is een levensveranderend recept voor al wie tarwe-intollerant is.

Koolhydraatarm brood

Koolhydraatarm brood houdt alle Sandra Bekkari / Montignac / dieetaanhangers tevreden. Dit broodtype bewijst dat verlaagd calorie-gehalte niet hoeft in te boeten aan smaak.

Notenbrood

Boordevol grote stukken diverse noten.

Rozijnenbrood

Het zachte brood met zoete rozijntjes smelt in je mond. Heb je het al geproefd samen met een belegen kaas, of eerder een confituurliefhebber?

Chocoladebrood

Spelt brood is een levensveranderend recept voor al wie tarwe-intollerant is.

Suikerbrood

Een heerlijk broodje voor de zoetste lekkerbekken onder ons.

Brood van de maand

Iedere maand verrassen we je met een extra broodsoort. Hou onze facebookpagina in de gaten.

Stokbrood

Een heerlijk lang stokbrood, om zelf lookbroodjes te maken, te beleggen met diverse groenten en beleg, om stukken af te scheuren bij pasta gerechten,…
Tijdens de zomermaanden beschikken we over wit, bruin en kruidenstokbrood.

Curryrol

We verstoppen een curryworst in een bladerdeegrolletje. Deze lekkernij is zowel koud, lauw als warm een echte topper.

Worstenbrood

Een jasje van bladerdeeg rond een gekruide gehaktvulling. De overvloedige gehaktmengeling is een eigen ambachtelijk recept.